Σχετικά με εμάς

Η γλώσσα μας ενώνει. Από το κλάμα ενός μωρού έως την τελευταία εν ζωή φράση, γλώσσα σημαίνει ζωή, επικοινωνία. Στη ζωή μας λειτουργούμε με τον Λόγο, μέσω μηνυμάτων γραπτών ή προφορικών, σημάδια που εκφράζουμε και αγωνιούμε να γίνουν κατανοητά. Η επικοινωνία είναι ανάγκη και μάλιστα επιτακτική. Η έκφραση αυτής μαρτυρά αρχέγονες ανησυχίες, όνειρα, ελπίδες. Η μετάφραση του Λόγου ως μέσο επικοινωνίας, σε όλες του τις μορφές, καταδεικνύει και/ή αποδεικνύει, με τον καλύτερο πιθανόν τρόπο, το ένστικτο της επικοινωνίας που όλοι διαθέτουμε και προσπαθούμε να αποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πολύγλωσση και πολυπολιτισμική εταιρία μας έχει έδρα στο Πίτερμπρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Το προσωπικό μας επικοινωνεί με τους διεθνείς και εγχώριους πελάτες μας, ομιλώντας και γράφοντας άπταιστα ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά. Οι συνεργάτες μας απαρτίζονται από υψηλά καταρτισμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της Μετάφρασης. Χρησιμοποιούμε λογισμικά υποβοήθησης της μετάφρασης και ποιοτικού ελέγχου τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας, ακόμη και σε περιόδους αιχμής, διατηρώντας σταθερό το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Οι μεταφραστές μας μεταφράζουν αποκλειστικά στη μητρική τους γλώσσα και μόνο υλικό, το οποίο εμπίπτει στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους. Κάθε μετάφραση ανατίθεται στον κατάλληλο μεταφραστή και επιμελητή, με στόχο να επιτευχθεί η καλύτερή δυνατή απόδοση του πρωτοτύπου. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο το δίκτυο των μεταφραστών μας είναι τόσο ευρύ. Εκτός από τα προαναφερθέντα πρότυπα εφαρμόζουμε επιπλέον διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, όσον αφορά την ορολογία και τη συνοχή μεγάλων έργων. Η εφαρμογή εξειδικευμένου λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας συμβάλλει στη μείωση του κόστους αλλά και στη βελτίωση της παραγωγικότητας, όπως και της ποιότητας των μεταφρασμάτων μας.

Η εταιρία μας έχει στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας, μέσα από την παροχή άριστων υπηρεσιών, σε κάθε περίσταση. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και προσαρμοσμένες στην εκάστοτε αγορά. Επιπροσθέτως, υπάρχει η αντίστοιχη ευελιξία προσαρμογής του κόστους των παρεχομένων υπηρεσιών, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.